KP Electronic
biztonságtechnika

Riasztó otthonára hangolva

Szövegdoboz: Ha professzionális megoldást keres értékei védelmére, akkor a legjobb helyen jár!Rengeteg típusú és célú riasztó van, amelyek között elsőre nehéz lehet kiigazodnia. Van azonban megoldás!

Ágyúval nem lövünk verébre! - tartja a régi mondás, ami a riasztóknál valahogy így módosulna: …ágyúval feleslegesen nagy költség verébre lőni.  A cél jelen esetben az, hogy megoldást találjunk az Ön  otthonának és értékeinek megfelelő védelmére. Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő rendszert, mindenképpen érdemes pontosan meghatározni mi az amire valóban szüksége van anélkül, hogy felesleges többletköltségeket kellene befektetnie.
100% visszafizetési garanciát vállalunk termékeinkre és ezt nem tesszük megalapozatlanul, nyilván Ön is így gondolja! Éppen ezért van szükség arra, hogy egy valóban az igényeknek tökéletesen megfelelő rendszert válasszunk! Így  Ön nyugodtan alszik akkor is, ha éppen távol van otthonától, mi pedig szintén megnyugodhatunk, mert a lehető legjobb és legpontosabb riasztó megoldási rendszert szállítottuk Önnek!
Úgy gondolom a riasztó rendszerrel kapcsolatban Ön is hosszú távon gondolkozik, éppen ezért Ön is szükségesnek érzi azt, hogy személyesen egyeztessünk a megfelelő riasztó rendszerről. Ehhez Önnek semmi mást nem kell tennie, csak valamely elérhetőségünkön megkeresni bennünket. Miután beérkeztek hozzám az adatok felkeresem Önt a megadott elérhetőségein,pontosítjuk az igényeket és egy valóban megfelelő rendszerre tudok Önnek ajánlatot adni!
Telefonon: 06 96 262 315 vagy mobilon: 06 30 95 77 944
 emailben: kpelectronic@t-online.hu

Egy videó megfigyelő rendszer , vagy tűzjelző rendszer megtervezése lényegesen eltér a risztótól, hisz a feladat mindenkor egyedi.

Pár alap szetünkre megtalálja az aktuális ajánlatunkat a    Facebook  oldalunkon, de feltétlenül szükséges a személyes egyeztetés a pontos felméréshez, és ajánlattételhez.

Mindenféle elkötelezettség nélkül keressen meg bátran bennünket!